KAHLERMID L

KAHLERMID L® përdorer në trajtimin e Mielomes Multiple në të gjitha fazat e trajtimit të saj, amiloidozës dhe në disa raste në Mielodisplazi dhe semundjet limfoprolypherative malinje (Limfoma, LLC..).

 

 

Për më shumë informacione shkarkoni fletudhëzuesin: KAHLERMID L

1
LEKLI sh.p.k Zyrat Qendrore
Blv. Bajram Curri, Nd.172,
H.8, 1010 Tiranë, Albania
+355 42 374517
+355 68 900 5483
[email protected]
5
Distributor Kosove

Ekogroup Pharma

23, Prishtine, Kosove 

[email protected]

Tel: 044 197 654, viber & WhatsApp
2
LEKLI sh.p.k Prodhimi
Autostrada Tiranë-Durrës,
Rr. Egnatia, Mbrapa Megatek,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5486
3
LEKLI sh.p.k Tiranë
Rr. Reshit Petrela,
Pall.14, H.21, 1010,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5488
4
LEKLI sh.p.k Durrës
Rr. Aleksandër Goga,
2001 Durrës, Albania
+355 68 900 5489
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account