Newsroom
Merkure, 30 Gusht 2023 06:41

LEKLI njofton se CUPROS L (D-penicillamine)

LEKLI sh.p.k njofton se CUPROS L (D- penicillamine) ka marrë Autorizimin për Tregtimin.

Detajet e deklaratës për shtyp

16/08/2023

LEKLI njofton se Agjencia Kombëtare e Bar...

Hene, 24 Tetor 2022 07:01

LEKLI njofton se KAHLERMID L (Lenalidomide) ka marrë Autorizimin për Tregtimin

uuLEKLI sh.p.k njofton se KAHLERMID L (Lenalidomide) ka marrë Autorizimin për Tregtimin.

Detajet e deklaratës për shtyp...

Premte, 07 Tetor 2022 20:07

LEKLI sh.p.k njofton se MBROTIR L (Jodur kaliumi) ka marrë Autorizimin për Tregtimin.

 

Detajet e deklaratës për shtyp

07/10/2022

LEKL...

Enjte, 05 Maj 2022 08:54

LEKLI sh.p.k vazhdon tu vijë në ndihmë mjekëve pediatër me medikamente të domosdoshme

Pas një pune kërkimore disavjeçare stafi ynë i specializuar arriti të prodhojë medikamente shumë të rëndësishme në fushën e pediatrisë.

FORMACIDIN L (spiramicinë 75 000 UI...

Premte, 30 Korrik 2021 11:47

LEKLI sh.p.k ka përfunduar fazën e parë të ndërtimit të linjës së prodhimit të barnave për përdorim njerëzor, për prodhimin e formave farmaceutike të Ngurta Orale (OSD) dhe të Lëngshme Orale për përdorim të brendshëm.

LEKLI sh.p.k ka përfunduar fazën e parë të ndërtimit të linjës së prodhimit të barnave për përdorim njerëzor, për prodhimin e formave farmaceutike t...

Hene, 28 Qershor 2021 11:11

LEKLI sh.p.k merr vlerësime pozitive nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, shprehu vlerësimet e saj pozitive nëpërmjet një postimi në faqen e saj zyrtare.
N...

Faqja 1 di 3
1
LEKLI sh.p.k Zyrat Qendrore
Blv. Bajram Curri, Nd.172,
H.8, 1010 Tiranë, Albania
+355 42 374517
+355 68 900 5483
[email protected]
2
LEKLI sh.p.k Prodhimi
Autostrada Tiranë-Durrës,
Rr. Egnatia, Mbrapa Megatek,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5486
3
LEKLI sh.p.k Tiranë
Rr. Reshit Petrela,
Pall.14, H.21, 1010,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5488
4
LEKLI sh.p.k Durrës
Rr. Aleksandër Goga,
2001 Durrës, Albania
+355 68 900 5489
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account