Produktet
 • CUPROS L (D-penicillamine)

  CUPROS L® është terapia standarde për pacientët me sëmundjen Willson. Sëmundja Willson karakterizohet nga deficiti i ceruloplazminës (enzima që transporton bakrin në plazmë). Bakri depozitohet në mëlçi,...

  Lexo më shumë

 • KAHLERMID L (Lenalidomide)

  KAHLERMID L® përdorer në trajtimin e Mielomes Multiple në të gjitha fazat e trajtimit të saj, amiloidozës dhe në disa raste në Mielodisplazi dhe semundjet limfoprolypherative malinje (Limfoma,...

  Lexo më shumë

 • MBROTIR L (Jodur kaliumi)

  MBROTIR L® është një agjent bllokues i tiroides që përdoret për të parandaluar dëmtimin e shkaktuar nga jodi radioaktiv. MBROTIR L® përdoret në rastet e aksidenteve bërthamore ose aksidenteve të reaktorëve...

  Lexo më shumë

1
LEKLI sh.p.k Zyrat Qendrore
Blv. Bajram Curri, Nd.172,
H.8, 1010 Tiranë, Albania
+355 42 374517
+355 68 900 5483
[email protected]
5
Distributor Kosove

Ekogroup Pharma

23, Prishtine, Kosove 

[email protected]

Tel: 044 197 654, viber & WhatsApp
2
LEKLI sh.p.k Prodhimi
Autostrada Tiranë-Durrës,
Rr. Egnatia, Mbrapa Megatek,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5486
3
LEKLI sh.p.k Tiranë
Rr. Reshit Petrela,
Pall.14, H.21, 1010,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5488
4
LEKLI sh.p.k Durrës
Rr. Aleksandër Goga,
2001 Durrës, Albania
+355 68 900 5489
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account