Newsroom
Premte, 18 Dhjetor 2020 13:40

LEKLI sh.p.k kalon me sukses inspektimin për PPM

Dhjetor 2020

LEKLI sh.p.k njofton se Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtes Sociale, mbështetur në nenin 5 te Ligjit&nb...

Merkure, 12 Gusht 2020 09:57

Kahlermid L. (Lenalidomide) është produkti i parë i një historie të sukseshme bashkëpunimi me kompani lider në prodhimin e API.

Bashkëpunim i cili do të vazhdojë edhe në preparate të tjera orale si Miltefosine (Antileishmaniozës).

Kahle...

Merkure, 01 Korrik 2020 11:28

BREAKING NEWS: Remdesivir – Veklury

LEKLI sh.p.k do të jetē distributori eskluziv për VEKLURY (remdesivir) në Shqipëri.

Veklury 100 mg solucion për injektim.
Çdo flakon përmban 100 mg remdesivir.
Çdo mL pë...

Enjte, 11 Qershor 2020 15:18

LEKLI sh.p.k në vijën e parë për t’u ardhur në ndihmë mjekëve pediatër me medikamente të reja për të ndihmuar pacientët e tyre

LEKLI sh.p.k në vijën e parë për t’u ardhur në ndihmë mjekëve pediatër me medikamente të reja për të ndihmuar pacientët e tyre

LEKLI sh.p...

Premte, 24 Prill 2020 10:53

Covid-19 përditësim

Shënim: Aktualisht, Klorokin është nën shqyrtim për përdorim si bar parandalues dhe trajtues i sëmundjes së Koronavirusit  2019 (COVID-19...

Premte, 10 Prill 2020 10:53

LEKLI sh.p.k në lufte me Koronavirusin vjen me një produkt të specializuar KLOROKIN L

Anëtarët e LEKLI sh.p.k në vijën e parë të luftës kundër virusit për t’u ardhur në ndihmë ofruesve të kujdesit shëndetësor me mënyra të reja për të n...

Faqja 2 di 2
1
LEKLI sh.p.k Zyrat Qendrore
Blv. Bajram Curri, Nd.172,
H.8, 1010 Tiranë, Albania
+355 42 374517
+355 68 900 5483
[email protected]
5
LEKLI sh.p.k Kosove
Rr: Xhemail Mustafa,
23, Prishtine, Kosove 
+383 44 197 654
2
LEKLI sh.p.k Prodhimi
Autostrada Tiranë-Durrës,
Rr. Egnatia, Mbrapa Megatek,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5486
3
LEKLI sh.p.k Tiranë
Rr. Reshit Petrela,
Pall.14, H.21, 1010,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5488
4
LEKLI sh.p.k Durrës
Rr. Aleksandër Goga,
2001 Durrës, Albania
+355 68 900 5489
5
LEKLI sh.p.k Kosove
Rr: Xhemail Mustafa,
23, Prishtine, Kosove 
+383 44 197 654
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account