Newsroom
Hene, 24 Tetor 2022 07:01

LEKLI njofton se KAHLERMID L (Lenalidomide) ka marrë Autorizimin për Tregtimin

LEKLI sh.p.k njofton se KAHLERMID L (Lenalidomide) ka marrë Autorizimin për Tregtimin.

Detajet e deklaratës për shtyp

Premte, 07 Tetor 2022 20:07

LEKLI sh.p.k njofton se MBROTIR L (Jodur kaliumi) ka marrë Autorizimin për Tregtimin.

 

Detajet e deklaratës për shtyp

07/10/2022

LEKL...

Enjte, 05 Maj 2022 08:54

LEKLI sh.p.k vazhdon tu vijë në ndihmë mjekëve pediatër me medikamente të domosdoshme

Pas një pune kërkimore disavjeçare stafi ynë i specializuar arriti të prodhojë medikamente shumë të rëndësishme në fushën e pediatrisë.

FORMACIDIN L (spiramicinë 75 000 UI...

Premte, 30 Korrik 2021 11:47

LEKLI sh.p.k ka përfunduar fazën e parë të ndërtimit të linjës së prodhimit të barnave për përdorim njerëzor, për prodhimin e formave farmaceutike të Ngurta Orale (OSD) dhe të Lëngshme Orale për përdorim të brendshëm.

LEKLI sh.p.k ka përfunduar fazën e parë të ndërtimit të linjës së prodhimit të barnave për përdorim njerëzor, për prodhimin e formave farmaceutike t...

Hene, 28 Qershor 2021 11:11

LEKLI sh.p.k merr vlerësime pozitive nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, shprehu vlerësimet e saj pozitive nëpërmjet një postimi në faqen e saj zyrtare.
N...

Enjte, 04 Shkurt 2021 12:18

LEKLI sh.p.k dhuroi për nevoja të pacientëve pranë “Qëndrës Spitalore Universitare Nënë Tereza”

LEKLI sh.p.k dhuroi për nevoja të pacientëve pranë “Qëndrës Spitalore Universitare Nënë Tereza”, Tiranë, 526 750 UI Human Coagulation Faktor VIII 250 UI/ ...

Faqja 1 di 2
1
LEKLI sh.p.k Zyrat Qendrore
Blv. Bajram Curri, Nd.172,
H.8, 1010 Tiranë, Albania
+355 42 374517
+355 68 900 5483
[email protected]
5
LEKLI sh.p.k Kosove
Rr: Xhemail Mustafa,
23, Prishtine, Kosove 
+383 44 197 654
2
LEKLI sh.p.k Prodhimi
Autostrada Tiranë-Durrës,
Rr. Egnatia, Mbrapa Megatek,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5486
3
LEKLI sh.p.k Tiranë
Rr. Reshit Petrela,
Pall.14, H.21, 1010,
Tiranë, Albania
+355 68 900 5488
4
LEKLI sh.p.k Durrës
Rr. Aleksandër Goga,
2001 Durrës, Albania
+355 68 900 5489
5
LEKLI sh.p.k Kosove
Rr: Xhemail Mustafa,
23, Prishtine, Kosove 
+383 44 197 654
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account